Universitat Rovira i Virgili

La facultat de tothom


1. Compromís amb el coneixement

Referent acadèmic a les comarques del sud de Catalunya, la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia manté un fort compromís amb el desenvolupament i el progrés del coneixement en les àrees de l'educació i la psicologia. Conseqüent amb la seva trajectòria històrica, el centre acull l'Institut de Ciències de l'Educació, que afavoreix la formació i el perfeccionament del professorat, la recerca educativa i l'assessorament tècnic a diferents nivells educatius.


2. Una visió, tres campus

Més de 2.000 estudiants es fomen cada curs a la Facultat de Ciències de l'Educació de la URV, una institució amb una visió única sobre el desplegament del coneixement al territori, que ha estructurat l'oferta docent en tres seus: el campus Sescelades, el campus Terres de l'Ebre i la seu de la URV al Baix Penedès. 


3. Oferta pràctica adaptada

El centre vol ser punt de trobada de tots els àmbits professionals que tenen relació amb l'educació i la psicologia: més de 600 convenis de pràctiques amb institucions i empreses d'aquest àmbit avalen la voluntat d'inserció i el compromís de la Facultat per donar resposta a les necessitats del mercat laboral. 


4. Recursos i experiència internacional

La Facultat posa a l'abast dels estudiants l'última tecnologia en recursos docents, en els àmbits de la informació i la comunicació, i organitza activitats de formació continuada en què hi participen prop d'un centenar d'estudiants estrangers. A més, incentiva l'estudiant a completar la seva formació amb experiència internacional, ja que disposa d'un servei específic d'ajut i suport a l'intercanvi d'estudiants amb universitats d'altres països. 

  • Formem persones de confiança

    La societat atorga una gran responsabilitat a educadors i psicòlegs, professionals que treballen en l'àmbit de la confiança de les persones. A la Facultat de Ciències d'Educació i Psicologia (FCEP) de la URV oferim plans d'estudis en contínua millora, innovem i fem avançar el coneixement en aquests àmbits, tenim la mà estesa a institucions i empreses per buscar solucions competitives, però si hi ha una qualitat que ens identifica és la formació enfocada al creixement personal.
  • El món exigeix professionals ben preparats i amb capacitat de reflexió, esperit crític i constructiu, i a la FCEP volem convertir-nos en alguna cosa més que un espai de coneixement. Tenim l'experiència i el compromís per ser al costat dels estudiants en una etapa crucial de la seva vida. Volem orientar-los amb la seva carrera i ajudar-los a assolir el repte de ser bons professionals i millors persones, dignes dipositaris de la confiança que necessiten per treballar. 
  • Jordi Tous
  • Degà de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia