Universitat Rovira i Virgili

Nous estudiants

 

S e r v e i s  U R V

cursos d’idiomes

carnet urv

borsa d’habitatge

crai

activitats esportives, culturals i solidàries

atenció a la discapacitat

unitat d'atenció psicològica

Benvinguts i benvingudes a la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia

T’acabes de matricular o estàs a punt de fer-ho a un dels graus que ofereix la Facultat i aquest és el teu espai d’informació sobre els aspectes més importants en l’inici d’aquesta nova ètapa on passes a formar part de la comunitat universitària de la URV i de la Facultat.

Com saps aquest és un curs excepcional, i és per aquest motiu que la Facultat s’ha organitzat per garantitzar totes les mesures de seguretat. Consulta tota la informació sobre aquestes mesures i el protocol COVID-19 de la FCEP

Informació sobre la matrícula

A partir del 7 de setembre s’inicia la matrícula del curs 2020-21 i des de la Secretaria de Gestió Acadèmica de Campus Sescelades t’enviaran la informació específica al teu correu electrònic, però pots consultar la informació genèrica aquí.

Per a més informació sobre com matricular els grups de les assignatures consulta els documents següents:

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a la Secretaria de Gestió Acadèmica del Campus Sescelades: matricula.scs(ELIMINAR)@urv.cat

Consulta el fulletó informatiu de la Facultat i el pla d’estudis del grau que cursaràs.

Jornada d’Acollida

La Facultat organitza cada curs una Jornada d’Acollida pels nous estudiants. Pel curs 2020-21 seràn en modalitat virtual i les dates previstes són:

Inici de les classes

El dia 28 de setembre s’iniciaran les classes del curs 2020-21. Consulta el calendari acadèmic del curs.
 

  • Assignació de tutor o tutora (PAT)

  • Cada estudiant disposa d’un tutor o tutora des de comença els estudis fins que finalitza el grau.
  • És la persona que et permetrà disposar d’un suport continuat, per tal de donar resposta als problemes i necessitats relacionats amb la teva vida universitària.
  • El dia de la Jornada d’Acollida t’informarem sobre com funcionen les tutories, i aproximadament, a partir del mes d’octubre, sabràs qui és el teu tutor o tutora i disposaràs de l’espai “Tutoria Acadèmica” al Campus Virtual per interactuar amb ell o ella.
     
  • El PAT pas a pas
     
  • Troba més informació sobre les tutories.