Universitat Rovira i Virgili

XXVII Setmana Psicològica

Del al

Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia

La XXVII Setmana Psicològica són unes jornades de caràcter científic i acadèmic en l'àmbit estatal amb una àmplia tradició en el si de la Universitat Rovira i Virgili, i que pretén donar a conèixer, tant a la URV com a altres universitats, els darrers avenços i temes de discussió en l'àmbit de la Psicologia. Cal ressaltar que aquesta serà l'edició ininterrompuda número vint-i-set d'aquestes jornades. La temàtica incideix sobre la qualitat de vida dels ciutadans i sobre les formes de vida social, ensenyant als alumnes de Psicologia la diversitat d'àmbits d'actuació, tant en el seu nivell individual com col·lectiu. La Setmana Psicològica té una orientació multidisciplinària, gràcies a la qual se superen les tradicionals divisions i fragmentacions entre les diferents disciplines i models psicològics.

L'activitat que es proposa té com a finalitat transmetre i debatre els diferents temes que en l'àmbit científic i pràctic proposa la Psicologia als interessats i estudiosos d'aquesta disciplina. Per això, amb aquestes jornades s'intenta donar a conèixer la importància que té la Psicologia en tots els seus àmbits d'actuació, per la qual cosa els actes realitzats són de temàtica diversa i relacionada directament amb els estudis psicològics.

Aquesta activitat està principalment adreçada als estudiants i professionals de la Psicologia, però també vol donar a conèixer la Psicologia a altres àmbits de l'entorn universitari. En aquest sentit, també es presenten temes d'investigació multidisciplinar i noves sortides professionals per al psicòleg.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar